Pismo:

Traži se foto i video model

Creative Hairdo – Foto i video model

Zanimaju li Vas zanimljive, posebne frizure? Ako je odgovor da, tražimo baš Vas! Potrebni su nam modeli koji su spremni na avanturu potpune promjene stila, od duže kose do “kratkog” stila, kao dio Creative Hairdo projekta.

Creative Hairdo projekt promovira svijest o ženskoj ljepoti u svim oblicima, neovisno o okolnostima, s ciljem da se sve žene, posebno one koje boluju od raka i alopecije, osjećaju dobro u svojoj koži.

Prijaviti se mogu djevojke od 18 do 40 godina starosti, s minimalnom dužinom kose do ramena, spremne na veliku promjenu stila – šišanje „na nulu“. Prijašnje iskustvo nije potrebno, a odabrani modeli radit će s timom iskusnih stilista, šminkera i fotografa. Prijave se primaju dok sva mjesta ne budu popunjena, a najkasnije do 15.08.2016. Snimanje se održava u Sarajevu.

Projekt se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu, profesionalni stilist pravi nekoliko kraćih frizura, što se snima. Film je namjenjen salonima, stilistima i amaterima, kao primjer stila za kratku kosu. U drugom dijelu, model se šiša „na nulu“, u skladu s glavnim ciljem projekta. Sve frizure fotografira profesionalni studijski fotograf, sa fotografijama prije/poslije. Kompletno snimanje i stiliziranje kose traje par sati.

U znak zahvalnosti, model dobija od 500,00 do 750,00 KM, te CD s fotografijama visoke kvalitete.

Za prijavu, molimo pošaljite najmanje 2 Vaše fotografije uslikane nedavno, na kojima se jasno može vidjeti Vaše lice i dužina kose, te kontakt podatke na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.