JAVNI POZIV poslodavcima za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih (lica starije životne dobi, lica sa invaliditetom, mladi do 35 godina starosti) sa aktivne evidencije Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH za 2017. godinu

J A V N I     P O Z I V

poslodavcima za zapošljavanje  nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih (lica starije životne dobi, lica sa invaliditetom, mladi do 35 godina starosti)  sa aktivne evidencije Zavoda za zapošljavanje  Brčko distrikta BiH za 2017. godinu.

Poziv ostaje otvoren od 12.06.2017.godine, do 27.06.2017. godine. U navedenom terminu poslodavci su dužni dostaviti, uredno popunjenu Prijavu, Izjave, Obavještenje o razvrstavanju poslovnog i drugog subjekta prema djelatnosti i ugovor o radu, prijavu na PIO/MIO i zdravstveno osiguranje ukoliko je lice već prijavljeno u 2017.godini.

Tekst Javnog poziva, Zahtjev i Prijavu se mogu preuzeti u prilozima:

Javni poziv : Latinica Ćirilica
Zahtjev : Latinica Ćirilica
Prijava : Latinica Ćirilica

O rezultatima javnog poziva aplikanti će biti obavješteni putem Web stranice i oglasne ploče Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH.

Napomena : U tekstu Javnog poziva, poglavlje III, točka e) izvršena korekcija ("nije" u "je").

KORISNI LINKOVI

Klikom na sličicu možete posjetiti korisne web stranice.   

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…